O некоторых свойствах функций Бумана - Заставный, В.П. (Український математичний журнал, 2006)
Вивчаються функцій, які введені Буманом. Знайдено точний показник гладкості цих функції та розглянуто питання про додатність їх перетворення Ханкеля.