Неравенства для дробных производных тригонометрических полиномов в пространствах с интегральной метрикой - Коломойцев, Ю.С. (Український математичний журнал, 2015)
Отримаю необхідні та достатні умови справедливості нєрівностєй типу Бернштейна для дробових похідних тригонометричних поліномів багатьох змінних у просторах з інтегральною метрикою. Досліджено питання точності цих нерівностей.