О работах Н. П. Корнейчука, выполненных в 1990 - 1999 годах - Бабенко, В.Ф.; Лигун, А.А.; Моторный, В.П. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено короткий огляд робіт М. П. Корнейчука, опублікованих в 1990-1999 роках.