Теорема Караматы для регулярно log-периодических функций - Булдыгин, В.В.; Павленков, В.В. (Український математичний журнал, 2012)
Отримано узагальнення теореми Карамати про асимптотичну поведiнку iнтегралiв зi змiнними границями для класу регулярно log-перiодичних функцiй.