Асимптотична еквівалентність розв'язків лінійних стохастичних систем Іто - Креневич, А.П. (Український математичний журнал, 2006)
Досліджується питання асимптотичної еквiвалентностi стохастичних систем лінійних звичайних та стохастичних рівнянь у сєнсі середнього квадратичного та з імовірністю одиниця.