Volterra functional integral equation of the first kind with nonlinear right-hand side and variable limits of integration - Artykova, J.A.; Yuldashev, T.K. (Український математичний журнал, 2006)
Доведено теорему про існування та єдиність розв'язку функціонально-інтегрального рівняння Вольтерри першого роду з нелінійним відхиленням. При цьому використано метод послідовних наближень у поєднанні з методом стискаючих відображень.