Асимптотичний розклад напівмарковської випадкової еволюції - Самойленко, І.В. (Український математичний журнал, 2006)
Знайдено регулярну та сингулярну складові розкладу напівмарковської випадкової еволюції, показано регулярність граничних умов. Крім того, з використанням граничних умов для сингулярної частини розкладу запропоновано алгоритм для знаходження початкових умов при t=0 в явному вигляді.