Про тривіальне диференціальне рівняння у просторах Lp, 0 < p < 1 - Попова, Л.В. (Український математичний журнал, 1992)
Наведено опис множини Xp всіх розв'язків тривіальної задачі Коші в Lp, 0 < p < 1. Основним результатом є теорема 2, в якій стверджується, що Xp є замкнений підпростір p-банахового простору Hp всіх кривих у Lp, що задовольняють умову Гельдера з показником p і виходять із нуля, відносно p-норми, що дорівнює мінімальній константі в умові Гельдера.