O стирании особенностей функций с нулевыми интегралами по шарам на сфере - Волчков, Вит.В.; Савостьянова, И.М. (Український математичний журнал, 2015)
Вивчаються функцiї на сферi з виколотою точкою, що мають нульовi iнтеграли по всiх припустимих „пiвсферах”. Знайдено умову, за якої точка є усувною множиною для такого класу функцiй. Показано, що цю умову не можна вiдкинути або суттєво полiпшити.