Оптимальная дискретизация некорректно поставленных задач - Переверзев, С.В.; Солодкий, С.Г. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено огляд результатів, одержаних в Інституті математики НАН України при дослідженні проблеми оптимальної дискретизації некоректно поставлених задач.