Схема полного усреднения для нечетких дифференциальных включений на конечном промежутке - Плотников, А.В. (Український математичний журнал, 2015)
Наведено обґрунтування можливості застосування методу повного усереднення на скінченному проміжку для диференціальних включень із нечіткою правою частиною, які містять малий параметр.