Параболічні за Солонниковим системи квазіоднорідної структури - Івасишен, С.Д.; Івасюк, Г.П. (Український математичний журнал, 2006)
Розглядається новий клас систем рівнянь, які поєднують у собі структури систем, параболічних за Солонниковим і Ейдельманом. Доведено теореми про зведення загальної початкової задачі до задачі з нульовими початковими даними та про коректну розв'язність початкової задачі в модельному випадку.