Задача Коші для параболічних систем з імпульсною дією - Матвійчук, М.І.; Лучко, В.М. (Український математичний журнал, 2006)
Для лінійних параболічних систем з імпульсною дією встановлено коректність задачі Коші в нормованих просторах Діні.