Поля Якоби на римановом многообразии - Бондаренко, В.Г. (Український математичний журнал, 2006)
Розглянуто ряд властивостей пoлiв Якoбi на многовиді недодатної кривини. Як наслідок, встановлено формули для похідних одного класу функцій на многовиді.