Некоторые экстремальные задачи теории неналегающих областей со свободными полюсами на лучах - Бахтин, А.К.; Таргонский, А.Л. (Український математичний журнал, 2006)
Отримано нові результати про максимізацію добутку степенів внутрішніх радіусів областей, які попарно не перетинаються, відносно деяких систем точок у розширеній комплексній площині.