О логарифмическом вычете моногенных функций в трехмерной гармонической алгебре с двумерным радикалом - Плакса, С.А.; Шпаковский, В.С. (Український математичний журнал, 2013)
Обчислено логарифмiчний лишок для моногенних (неперервних диференційовних за Гато) Функцій зі значеннями в тривимірній гармонічній алгебрі з двовимірним радикалом. При цьому встановлено, що на логарифмічний лишок впливають не тільки нулі й особливі точки функції, але й точки, в яких функція набуває значення в радикалі гармонічної алгебри.