О геометрии голоморфных торсообразующих векторных полей на почти эрмитовых многообразиях - Кириченко, В.Ф.; Кузаконь, В.М. (Український математичний журнал, 2013)
Знаходження умов iнварiантностi геометричних об'єктів щодо дії тієї чи іншої групи перетворень є однією з най6ільш актуальних задач геометричного дослідження. У цій роботі ми вивчаємо умови інваріантності майже ермітових структур щодо дії локальної однопараметричної групи дифеоморфізмів, породженої торсотвірним векторним полем на цьому многовиді. Крім того, вивчені взаємозв'язки між торсотвірними, зокрема конциркулярними, векторними полями на ріманових многовидах i локально конциркулярними перетвореннями метрики цих многовидів.