Об одной экстремальной задаче о множествах Помпейю - Елец, Л.В.; Машаров, П.A. (Український математичний журнал, 2009)
Знайдено оцінки зверху найменшого радiуса кулі, в якій дана множина є множиною Помпейю. В якості множини розглянуто половину прямого кругового конуса. Отримані оцінки значно уточнюють відомі раніше.