Конечные группы с системой SE-добавляемых подгрупп - Сяолан, Ий; Шеметкова, О.Л. (Український математичний журнал, 2013)
Досліджується вплив властивостей підгруп, що мають додаток, на будову скінченної групи. Отримано умови, за яких нормальна підгрупа скінченної групи має циклічні головні p-фактори.