Полиномиальный вид условий Луи де Бранжа плотности алгебраических многочленов в пространстве C⁰w - Бакан, А.Г. (Український математичний журнал, 2005)
У встановленому Луї де Бранжем у 1959 р. критерії поліноміальної щільності у просторі C⁰w вимогу існування цілої функції замінено еквівалентною вимогою існування послідовності многочленів. Уведено поняття строгої компактності поліноміальних множин та встановлено достатні умови існування цієї властивості.