Деякі розв'язні класи нелінійних неізоспектральних різницевих рівнянь - Мохонько, О.А. (Український математичний журнал, 2005)
Досліджуються різні випадки перетворення міри типу відображення-множення для тих ситуацій, коли відповідні ланцюжки диференціальних рівнянь можна ефективно знайти і зінтегрувати.