Об абсолютной суммируемости рядов Фурье почти периодических функций - Хасанов, Ю.Х. (Український математичний журнал, 2013)
Встановлено нові достатні умови абсолютної |C, α|-сумовності рядів Фур'є майже пєріодичних в сени Безиковича функцій, спектр яких має межові точки в нескінченності i в нулі при α≥1/2 .