“Молода Україна” Олени Пчілки та її погляди на проблеми дитячого читання - Новаківська, Л.В (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
В статье рассматриваются взгляды Олены Пчилки – украинской писательницы, ученого, педагога – на проблемы детской литературы и детского чтения.