Про модель переносу дифузії для двозонної квантової рідини при нульовій температурі - Алі, Г.; Манзіні, Ч.; Фросалі, Г. (Український математичний журнал, 2005)
3a допомогою масштабного перетворення одержано гідродинамічні рівняння у квазікласичному наближенні з двокомпонентного рівняння Шредінгера.