О слабом решении уравнения для эволюционного потока со взаимодействием - Карликова, М.П. (Український математичний журнал, 2005)
Доведено, що стохастичне диференціальне рівняння для еволюційного потоку зі взаємодією з коефіцієнтами, що не задовольняють глобальну умову Ліпшиця, має слабкий розв'язок.