O переносе обобщенных функций эволюционным потоком - Карликова, М.П. (Український математичний журнал, 2005)
Досліджуються властивості розв'язку стохастичного диференціального рівняння із взаємодією в залежності від просторової змінної. Показано, що за певних умов на коефіцієнти x(u,t) − u ∈ S і, крім того, неперервно залежить від початкової міри як елемент S. Також вивчається питання існування розв'язку рівняння, керованого узагальненою функцією.