Класифікація квадратичних парастрофно нескоротних функційних рівнянь від п'яти предметних змінних на квазігрупах - Коваль, Р.Ф. (Український математичний журнал, 2005)
Продовжується вивчення квадратичних функційних рівнянь над квазігруповими операціями. Доведено, що кожне парастрофно нескоротне квадратичне функційне рівняння від п'яти предметних змінних парастрофно рівносильне одному з чотирьох наведених функційних рівнянь.