Наближення класів аналітичних функцій сумами Фур'є в рівномірній метриці - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2005)
Знайдено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень частинними сумами Фур'є в рівномірній метриці на класах інтегралів Пуассона періодичних функцій, що належать одиничним кулям просторів Lₚ, 1 ≤ p ≤ ∞. Отримані результати узагальнено на класи (ψ,β)-диференційовних (у сенсі Степанця) функцій, які допускають аналітичне продовження у фіксовану смугу комплексної площини.