O частично нерегулярных почти периодических решениях слабо нелинейных обыкновенных дифференциальных систем - Деменчук, А.К. (Український математичний журнал, 2005)
Для слабко нелінійних майже періодичних звичайних диференціальних систем отримано умови існування та запропоновано алгоритми побудови частково нерегулярних майже періодичних розв'язків.