Володимир Семенович Королюк (до 80-річчя від дня народження) - Братійчук М.С.; Гусак, Д.В.; Самойленко, А.М.; Братійчук, М.С.; Портенко, М.І.; Коваленко, І.М. (Український математичний журнал, 2005)
19 серпня виповнилось 80 років видатному українському вченому в галузі теорії ймовірностей, математичної статистики та кібернетики академіку НАН України Володимиру Семеновичу Королюку.