Вырожденная задача Неванлинны - Пика - Дюкарев, Ю.М. (Український математичний журнал, 2005)
Загальний розв'язок виродженої задачі Неванлінни - Піка описано у термшах дробово-лілійних перетворень. Резольвентну матрицю задачі одержано у формі J-розтяжної матриці повного рангу.