Об областях с регулярными сечениями - Зелинский, Ю.Б. (Український математичний журнал, 2005)
Доведено узагальнену опуклість областей, які задовольняють умову ациклічності їх перерізів деякою неперервно параметризованою сім'єю двовимірних площин.