O распределении момента первого выхода из интервала и величины перескока границы для процессов с независимыми приращениями и случайных блужданий - Каданков, В.Ф.; Каданкова, Т.В. (Український математичний журнал, 2005)
Для однорідного процесу з незалежними проростами отримано інтегральні перетворення сумісного розподілу моменту першого виходу процесу з інтервалу і величини перестрибу процесу через границю в момент виходу, сумісного розподілу supremum, infimum і значення процесу.