Асимптотические представления решений одного класса нелинейных дифференциальных уравнений второго порядка - Шлепаков, О.Р. (Український математичний журнал, 2015)
Встановлено асимптотичні зображення розв'язків двочленних диференціальних рівнянь другого порядку зі швидко та правильно мінливими нелінійностями.