Теория возмущений операторных уравнений в пространствах Фреше и Гильберта - Бойчук, А.А.; Покутный, А.А. (Український математичний журнал, 2015)
Побудовано теорто збурень у просторах Фреше i Гiльберта. Наведено ітераційний процес знаходження розгалужених розв'язюв.