О наилучших линейных методах приближения и точных значениях поперечников некоторых классов аналитических функций в весовом пространстве Бергмана - Лангаршоев, М.Р. (Український математичний журнал, 2015)
Обчислено точні значення ряду n-поперечників класу Функцій, що належать просторам Гарді і Бергмана, усереднені модулі неперервності яких мажоруються заданою функцією, що задовольняє деякі обмеження.