Теоремы существования и несуществования решений задачи Коши для вырожденных параболических уравнений с нелокальным источником - Афанасьева, Н.В.; Тедеев, А.Ф. (Український математичний журнал, 2005)
Розглядається задача Коші для двічі нєлінійного виродженого параболiчного рівняння з нелокаль-ним джерелом. Припускається, що початкова функція є інтегровною. Встановлюється глобальне за часом існування та неіснування розв'язків задачі.