Найкраща рівномірна апроксимація неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень - Гудима, У.В. (Український математичний журнал, 2005)
Встановлено теореми існування, необхідну і достатню умови та критерії екстремального елемента для задачі найкращої рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень.