Задача Коші з оператором Рісса дробового диференціювання - Літовченко, В.А. (Український математичний журнал, 2005)
У класі узагальнених функцій скінченного порядку встановлено коректну розв'язність задачі Коші для псевдодиференціального рівняння, символи якого є однорідними функціями виміру γ > 0, та доведено теорему про властивість локалізації розв'язку цієї задачі.