Спектральне зображення для узагальнених операторнозначних ядер Тепліца - Чернобай, О.Б. (Український математичний журнал, 2005)
Наводиться доведення інтегрального зображення операторнозначних ядер Тепліца. Це доведення грунтується на спектральній теорії відповідного диференціального оператора, що діє в гільбертовому просторі, побудованого за цим ядром.