O силовских подгруппах периодических групп Шункова - Сенашов, В.И. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчається будова силовських 2-підгруп у періодичних групах Шункова з майже шарово скінченними нормалізаторами скінченних нетривіальних підгруп.