Обернена задача для рівняння теплопровідності з виродженням - Іванчов, М.І.; Салдіна, Н.В. (Український математичний журнал, 2005)
Розглянуто обернену задачу визначення залежного від часу коефіцієнта температуропровідності, який дорівнює нулю у початковий момент часу. Встановлено умови існування та єдиності класичного розв'язку вказаної задачі.