Граничный оператор следа в области гильбертова пространства и характеристическое свойство его ядра - Богданский, Ю.В. (Український математичний журнал, 2015)
Доведено нєскінчєнновимірний аналог класичної теореми про щільність множини C¹₀(G) Фінітних гладких Функцій в ядрі граничного оператора сліду γ:H₁(G)→L₂(∂G).