Колмогоровские поперечники аналогов классов Никольского – Бесова с логарифмической гладкостью - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2015)
Знайдено точні за порядком оцінки колмогоровських поперечників та ентропійних чисел для аналогів класів Hiкольського - Бєсова з логарифмічною гладкістю.