О модулярности решетки τ-замкнутых n-кратно ω-композициопных формаций - Воробьев, Н.Н.; Царев, А.А. (Український математичний журнал, 2010)
Нехай n≥0, ω — непорожня множина простих чисел і τ — підгруповий функтор (в сенсі A. М. Скиби) такий, що для будь-якої скінченної групи G всі підгрупи, що входять до τ(G), є субнормальиими в G. Доведено, що і'ратка всіх τ-замкпених n-кратно ω-композиційних формацій е алгебраїчною та модулярною.