Про міру інтегрального квадратичного відхилення із узагальненою вагою для оцінки щільності розподілу ймовірностей Розеньлатта - Парзена - Бабілуа, П.К.; Надарая, Е.А.; Сохадзе, Г.А. (Український математичний журнал, 2010)
Про міру інтегрального квадратичного відхилення із узагальненою вагою для оцінки щільності розподілу ймовірностей Розеньлатта - Парзена