Нові результати щодо G-найкращого наближення в G-метричних просторах - Дегхан Нежан, А. (Український математичний журнал, 2010)
Мета роботи — ввести та обговорити поняття G-найкращого наближення та a0-ортогональ-пості в теорії G-метричпих просторів. Розглянуто співвідношення між цими поняттями та дуальним X, отримано деякі результати щодо підмножин G-метричиих просторів, що подібні до нормованих просторів.