Некоторые нуль-филиформные алгебры - Масутова, К.К.; Омиров, Б.А. (Український математичний журнал, 2014)
Наведено опис алгебр, що задаються деякими спеціальними тотожностями i мають максимальний індєкс нільпотентності.