Аппроксимативные характеристики аналогов классов Бесова с логарифмической гладкостью - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2014)
Знайдено точні за порядком оцінки деяких апроксимативних характеристик аналогів класів Бєсова (з логарифмiчною гладкістю) періодичних функцій багатьох змінних.