Многопериодическое по части переменных решение одной счетной системы квазилинейных уравнений в частных производных - Бержанов, А.Б.; Курмангалиев, Е.К. (Український математичний журнал, 2009)
Отримано достатні умови iснування та єдиності багатоперiодичного за частиною змінних розв'язку однієї системи квазілінійних рівнянь з частинними похідними першого порядку.